24 de gener de 2013

Reglament

1.  L’Ajuntament de Tossa de Mar conjuntament amb el C.E. Wefeel organitzen el diumenge 14 de Maig de 2017 la 9ª edició del Run Festival de Tossa de Mar (curses de 5k, 10k i Mitja Marató), amb sortida a les 10:00h des del passeig de Mar de Tossa de Mar (Platja Gran).

2. El recorregut estarà degudament senyalitzat i autoritzat. Punts d’avituallament: als quilòmetres 5, 11 i 16 de la Mitja Marató, el km 5 de la cursa 10k i el km. 3 de la cursa 5k. L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major.

3. El temps màxim per acabar la cursa és de 2h 35’ per la Mitja Marató, 1h 15′ pels 10km i 45′ per la cursa dels 5k . El vehicle de tancament de cursa es mantindrà proporcionalment a aquest temps, quedaran fora de cursa els atletes que no compleixin els temps de pas màxim exigits.

4. Els inscrits podran recollir la bossa del corredor i el dorsal amb xip , en els horaris establerts per l’organització a l’apartat corresponent de la web (clic aquí per veure horaris). Cal presentar el DNI, o fotocòpia del mateix en cas de recollir el d’una altra persona inscrita.

5. Els premis són indicats a l’apartat corresponent. Els trofeus o premis que no es recullin el dia de la prova no s’enviaran posteriorment als premiats.

6. La prova està oberta a corredors federats o no federats idependentment de la seva nacionalitat.  L’edat mínima de participació a cada prova és la següent:

Mitja Marató: majors de 16 anys
10km: majors de 14 anys
5km. majors de 12 anys
Els menors de 18 anys necessiten autorització dels pares o tutors legals per poder participar a qualsevol de les curses. L’organització no contempla cap categoria per menors d’edat.

7. El compliment del circuit, està sotmès en tot moment a les remodelacions aprovades a la via pública, que poden provocar petits canvis d’última hora, inevitables en el dia de la prova.

8. L’organització disposa d’una assegurança de responsabilitat civil segons la legislació vigent. Tots els participants disposaran d’una assegurança d’accidents contractada per l’organització.

9. La inscripció a una de les distàncies del Run Festival de Tossa de Mar és personal i intransferible i es tancarà quan s’assoleixin els 900 inscrits o bé el dijous previ a la cursa a les 23:59h.

En el cas que quedin places els interessats podran inscriure’s durant els horaris de l’entrega de dorsals. La inscripció només serà vàlida un cop s’hagi fet efectiu el pagament.

El preu de les inscripcions són els següents:

MITJA MARATÓ:   21 euros  (25€ el mateix dia de la prova)
10 KM:  16 euros  (20€ el mateix dia de la prova)
5 KM:    13 euros  (20€ el mateix dia de la prova)

El preu de la inscripció porta inclòs l’ IVA.

10.   En cap cas es tornaran els diners de la inscripció, tret que la prova es suspengui per decisió de l’organització i/o per causes imputables a la mateixa

11. La prova estarà cronometrada mitjançant dorsal amb Xip. ÉS OBLIGATORI CÓRRER AMB el DORSAL XIP per sortir a les classificacions i vàlid per córrer aquesta cursa.

12.   Els participants de la prova pel fet d’inscriure’s donen el seu consentiment per a que EMP Sport Events SLU, per sí mateix o mitjançant terceres entitats, tractin automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial, les seves dades de caràcter personal. Per a renunciar a aquesta cessió, el participant haurà d’expressar-ho en el formulari d’inscripció en el moment d’inscriure’s. D’acord amb el que s’estableix a Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el participant té el dret d’accedir a aquests fitxers amb l’objecte de rectificar o cancel·lar de forma total o parcial el seu contingut. Per a fer-ho, haurà de sol·licitar-ho per escrit al domicili social de EMP Sport Events SLU, Ronda del Guinardó 216, entresol 2ª, 08041 de Barcelona.

Tanmateix i d’acord amb els interessos esportius, de promoció i explotació (reproducció de fotografies del circuit, emissió de vídeos, publicació de classificacions, etc.) mitjançant qualsevol dispositiu (televisió, internet, publicitat gràfica, etc.) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització el dret a reproduir el seu nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació, les seves fotografies i els seus vídeos.

13. L’organització no es fa responsable dels perjudicis per danys físics, morals i/o materials que puguin afectar als participants i/o espectadors durant la prova. si bé vetllarà per evitar-los.

El participant realitza la prova sota la seva absoluta responsabilitat. Així mateix, manifesta que té una condició física òptima pel desenvolupament de la prova i que no pateix cap malatia que pugui posar en risc la seva integritat física. El participant reconeix que ha estat informat per part de l’organització de totes les característiques de l’activitat (físiques, psicològiques, material, lloc, etc.) y la realitza en ple coneixement de les mateixes, així mateix reconeix que l’activitat a realitzar pot suposar un alt requeriment físic i pot tenir conseqüències imprevisibles per la salut.

El participant eximeix, en qualsevol cas, a l’organització de les reclamacions o demandes pels accidents o malalties que es puguin contraure o agreujar durant la prova, per accions o omissions, per danys personals o materials, i , sense caràcter limitatiu, per robatori, furt o deteriorament de material que pugui produir-se per actes propis, per part d’altres participants, o, fins i tot, durant el desenvolupament de l’activitat.

14. Les bicicletes o els vehicles motoritzats que no pertanyin a l’organització queden prohibits durant la cursa. El control del trànsit en el recorregut correspon a la Policia Municipal de Tossa de Mar i Mossos d’Esquadra.

15.   Pel sol fet de d’inscriure’s a una de les distàncies de la prova s’accepta la totalitat d’aquest reglament. Allò que no hi estigui previst, serà sotmès a la decisió de l’organització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà