23 de gener de 2013

Info cursa

tossaUs presentem la 9ª Edició del Run Festival Tossa de Mar que es celebrarà el diumenge 14 de maig de 2017 on es podrà escollir una de les 3 distàncies que ofereix la prova: 5k, 10 k o la Mitja Marató.

Tota la informació de la localitat de Tossa la pots trobar a www.infotossa.com

Aquesta prova es caracteritza per un recorregut exigent amb unes vistes precioses de la Costa Brava catalana, on els atletes poden gaudir en tot moment del massís de cadiretes i el mar mediterrani, pel que fa a les distàncies de 10 o 21,1 km, per acabar creuant la línia d’arribada el costat de la fortalesa medieval del Segle XIII i la Platja Gran, veritablement un marc incomparable.

La cursa de 5km transcorre exclusivament per dins del nucli urbà i té un recorregut planer assequible per tots els nivells.

Per altra banda, l’objectiu de l’organització és oferir a tots els participants i acompanyants un esdeveniment popular i familiar posant a la seva disposició tots els serveis perquè puguin gaudir d’un cap de setmana d’esport i platja en una de les viles més boniques de la costa catalana.

L’organització ofereix els participants servei de guarderia pels més menuts, servei de guarda-roba, vesturaris, dutxes i piscina a la zona esportiva, zona d’aparcament gratuït, servei de fisioteràpia i una botifarrada al finalitzar la prova per poder recuperar les energies. La prova té tots els alicients perquè el corredor i els acompanyants puguin gaudir d’un gran cap de setmana.

L’Ajuntament de Tossa de Mar i Wefeel Events us esperem el proper 14 de maig de 2017 i desitgem que gaudiu una vegada més del Run Festival de la Costa Brava.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà